Kad se saobraćajac sveti bivšoj

Izvor: RTS, 24.Jul.2009, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se saobraćajac sveti bivšoj

Ruski policajac završio na sudu nakon što je utvrđeno da je podneo 28 prijava protiv bivše supruge zbog toga što je nepropisno prelazila ulicu, i to uvek na istom mestu.

Ruski saobraćajac Aleksander Kozin iz Vladivostoka završio je na sudu nakon što je utvrđeno da je krivotvorio 28 kazni.

Ispostavilo se da je policajac podneo 28 prijava protiv bivše supruge Natalije Petrove zbog toga što je nepropisno prelazila ulicu, i to uvek na istom mestu.

Stigavši >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pred sud, Petrova je otkrila da je sve kazne napisao njen bivši muž.

"Rastali smo se pre dosta vremena i već sam ga zaboravila. On. očigledno, mene nije. Imao je kopiju mog pasoša i odatle je upisivao moje podatke u prijave", rekla je Natalija.

Umesto Natalije, pred sud je stigao Kozin, koji je osuđen tri godine uslovno, a usput je dobio otkaz u policiji.

"Samo sam želeo da ispunim normu, a pošto je moj rejon miran i nemam često prilike da pišem kazne, ova mi se učinilo kao dobra ideja", rekao je sada već bivši policajac.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.