Kad se čovek naljuti na auto!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad se čovek naljuti na auto!

Voza skupocenog automobila je bukvalno poludeo, jer je neko vreme pokušavao da izbavi vozilo iz jarka u koji je upao, ali mu to nikako nije polazilo za rukom.

Onog trenutka kada je "pukao", izašao je iz automobila i počeo da skače po krovu i šoferšajbni, koju je uspeo da polomi.

Prijatelji su jedva uspeli da ga smire, a sigurnosne kamere su zabeležile ponašanje ovog razjarenog vozača. Pogledajte video:

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Kad se čovek naljuti na auto!

Izvor: AutoBlog, 25.Maj.2013

Vozač skupocenog automobila je bukvalno poludeo, jer je neko vreme pokušavao da izbavi vozilo iz jarka u koji je upao, ali mu to nikako nije polazilo za rukom. Onog trenutka kada je "pukao", izašao je iz automobila i počeo da skače po krovu i šoferšajbni, koju je uspeo da polomi. Prijatelji su...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.