Kad pre? Serija o eboli!

Izvor: Mondo, 17.Okt.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad pre? Serija o eboli!

Ser Ridli Skot snimiće dramsku seriju o bolesti koja je uzburkala svet.

Foto: AP/Michael Duff

Skot sarađuje sa scenaristom Džefom Vintarom na brzoj adaptaciji romana "Vruća zona" Ričarda Prestona. Prava na snimanje adaptacije otkupljena su još pre dve decenije, ali je Skot ovu priču držao u "šteku" za mogući film.

Sada je objavio da će, u trenutku kada je ebola glavna tema svetske štampe, snimiti seriju za "Foks studios".

"Vruća zona: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zastrašujuća istinita priča" je priča o razvoju nekolicine virusa, među kojima je i ebola, a kralj horora Stiven King ovu knjigu je nazvao "jedinom knjigom koja ga je prestravila".

U zapadnoj Africi već je 4.000 ljudi umrlo od ebole, a nedavno je i Amerika objavila da je Tomas Erik Dankan prva žrtva u toj zemlji. Dve medicinske sestre koje su brinule o njemu takođe su obolele.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ridli Skot priprema mini-seriju o eboli

Izvor: Politika, 18.Okt.2014, 12:31

LOS ANĐELES – Tema ne može biti aktuelnija - već nekoliko nedelja epidemija ebole, koja je dosad odnela više od 4.400 života, jedna je od glavnih vesti na svetskim medijima...To je bilo dovoljno da Holivud iz svoje arhive izvuče 20 godina stari projekat filma o zlokobnom virusu, inspirisan romanom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.