Kad može JLo, može i Milica Pavlović!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2014, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad može JLo, može i Milica Pavlović!

Pevačica "Granda" Milica Pavlović, večeras otvara modnu reviju modnog kreatora koji sarađuje sa Bijonse Nouls, Dženifer Lopez, Nikol Šercinger ...

Foto: YouTube

 Furne One je za promo lice svoje revije u Beogradu izabrao atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović, koja će u subotu uveče otvoriti prestižnu reviju visoke mode.

Ovaj kreator kreira za  Hajdi Klum, Amber Rose, Tajru Benks, Bijonse, Dženifer Lopez, Keti Peri, Niki Minaž, Šakiru, Nikol Šercinger, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Karmen Elekru...

Revija će biti održana večeras u "Radisson Blu Old Mill“ hotelu, a Pavlovićeva listu "Alo" otkriva da je uzbuđena što će prošetati pistom.

"Oduševljena sam pozivom organizatora ove revije, kao i odlukom da baš ja otvorim reviju svetskog dizajnera Furnea Onea. O njegovom radu se u svetu i te kako priča i drago mi je što će naša publika imati priliku da vidi njegove modele".

Povezane vestiMONDO vodič kroz "silne" revije

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.