Kad je umrla odmah su pobegle Dve drugarice preminule Teodore otisle iz Srbije

Izvor: medio.rs, 24.Nov.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je umrla odmah su pobegle Dve drugarice preminule Teodore otisle iz Srbije

Teodorine drugarice su bile u Srbiji sve do preksinoć, kada je Novosađanka preminula, a onda su napustile zemlju

Novosađanka Teodora Kaćanski (30) koja je teško povređena u subotu u teškoj pucnjavi u Novom Sadu preminula je sinoć u 20 sati i 30 minuta.

Kako saznajemo, njene dve najbolje drugarice napustile su u sredu zemlju, jer se plaše za svoju bezbednost.

Prema rečima našeg izvora, one su bile u Srbiji sve do sinoć, kada je Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << preminula, a onda su napustile Srbiju. Nije poznato da li su otišle u nečijoj pratnji.

Podsećanja radi, juče popodne je objavljena vest da je Teodora preminula, nakon što je njen otac pristao da je skinu sa aparata. Neposredno pre toga došlo je do žestoke rasprava između njenog dečka Nenada i oca, koji je želeo da je održi u životu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.