Kad Rijana časti konobara...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jan.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Rijana časti konobara...

Kad Rijana izađe u provod ona časti i sebe i druge, a najbolje je za vikend prošao konobar jednog kluba u Los Anđelesu kome je pevačica dala vrlo visoku napojnicu.

Rijana se potrudila da je konobar zapamti  

Rijana je sa grupom prijatelja prošle subote izašla da se provede u klub "Laugh Factory Comedy" u Los Anđelesu se mašila za džep i konobaru koji ih je usluživao stavila u ruku punu šaku novčanica.

 

 

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Prisutni u klubu kažu da je Rijana pšre toga pitala kolika mu je bila najveća napojnica u životu, a kada joj je rekao da je jednom dobio 100 dolara, ona mu je dala 200 i poručila: "Sad sam ja tvoja najdarežljivija mušterija".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.