Kad Bijonse uznenadi! Sestre zajedno zapevale kao da su u sobi

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Bijonse uznenadi! Sestre zajedno zapevale kao da su u sobi

Pevačica Bijonse, ovog vikenda je tokom svog nastupa na "Coachella" festivalu, iznenadila publiku kada je na binu izvela svoju mlađu sestru Solanž da zajedno otpevaju i odigraju uz pevačicin novi hit.

Pevajući pesmu "Losing You" na pozornicu je ušetala Bijonse i sa sestrom Solanž odigrala savršeno uvežbanu koreografiju. Sestre su se odlično zabavljale, kao da se ples odvija u sobi i samo za njihovu dušu.

One su imale i slične odevne kombinacije, zapravo kombinezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vedrih boja a stajling su upotpunile svojim kovrdžama. Nakon otplesane tačke, Bijonse je čvrsto zagrlila Solanž i otišla sa bine i tako još jednom dokazala kolika joj je sestrinska ljubav podrška u karijeri.

Pogledajte video:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.