Kabul: Ubijeni napadači na hotel

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabul: Ubijeni napadači na hotel

Kabul -- Četvorica napadača koji su danas ušli u luksuzni hotel "Serena" u Kabulu ubijeni su, saopštili su zvaničnici, a gosti hotela su smešteni u sigurne sobe.

"Četvorica napadača koji su uspeli da udju u hotel 'Serenu' su ubijeni. Hotel je bezbedan", izjavio je portparol avganistanskog Ministarstva unutrašnjih poslova Sedik Sediki za Tolo TV kanal vesti, prenele su agencije.

Napadači su pre nego što su ubijeni otvorili vatru u hotelu, u kome obično odsedaju stranci, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nijedan gost, niti radnik hotela nisu povredjeni.

Prema rečima agenta službe bezbednosti koji nije želeo da bude imenovan, oni su uspeli da prokrijumčare pištolje u hotel sakrivši ih u čarape.

"Serena" se smatra za jedan dd najbezbednijih hotela u Kabulu.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kabul: Ubijeni napadači na hotel

Izvor: Akter, 20.Mar.2014

Četvorica napadača koji su danas ušli u luksuzni hotel "Serena" u Kabulu ubijeni su, saopštili su zvaničnici, a gosti hotela su smešteni u sigurne sobe

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.