Kablovi vam više nisu potrebni

Izvor: Blic, 09.Jul.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kablovi vam više nisu potrebni

Kada krenete na put, sigurno sa sobom nosite barem MP4 plejer. U poslednje vreme popularni su i mnogi drugi portabl uređaji koji zahtevaju i nošenje slušalica ili zvučnika. Ukoliko želite sami da uživate u omiljenoj muzici ili da uživanje podelite i sa drugim ljudima, mi vam danas uz pomoć PC Centra predstavljamo nekoliko modela slušalica i zvučnika dovoljno laganih i malih za nošenje, a pri tom kvalitetnih.

Altec Lansing XT2

Ovi snažni zvučnici su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravi izbor za sve koji ne mogu bez svog laptopa. Lagani su za nošenje, a uz njih dobijate i torbicu. Na računar se povezuju preko USB konekcije, a ovi zvučnici su sve što vam je potrebno ako često razgovarate putem interneta jer u sebi imaju integrisan i mikrofon.

Cena zvučnika: 8.616 dinara

Mustek IPA1070A

Ovaj model je donekle „standardan" jer je pre svega namenjen iPodu. Međutim, da ne bi bio previše standardan, ovaj uređaj ima i TFT displej od 7 inči i 3-u-1 čitač kartica, pa na njemu možete gledati i slike i video snimke. Napaja se na dva načina - preko strujnog adaptera ili preko punjive baterije. Model je veoma lagan i pogodan za izlete gde ćete uživati uz kristalno čist zvuk vaših omiljenih pesama.

Cena: 9.600 dinara

Trust SP-2750P USB

Mali i lagani zvučnici namenjeni pre svega za korišćenje uz notebook računare. Povezuju se putem USB-a i nije im potrebno dodatno napajanje.

Cena: 1.422 dinara



Altec Lansing SoundBlade 525


Ovaj model je namenjen za slušanje muzike sa telefona ili laptopa, jer zahteva bluetooth opciju. Ovaj zvučnik je veoma lagan pa ga možete nositi svuda sa sobom. Nakon uključivanja, zvučnik automatski šalje nalog za povezivanje i potrebno je samo uneti šifru 0000 i novi zvučnik će biti uparen. Ukoliko slušate muziku i telefon zazvoni, muzika će biti prekinuta i izuzetno osetljiv i kvalitetan mikrofon će preneti jasno svaku reč sagovornika, a da pri tom ne morate ni da skrenete pogled sa onoga čime se bavite.

Cena: 9.040 dinara

Logitech Z10

Elegantni zvučnici koji će se savršeno uklopiti uz vaš laptop ili desktop računar, a vrlo jednostavno ćete moći i da ih priključite i na svoj MP4 plejer.

Svi kontrolni tasteri se nalaze na prednjoj strani zvučnika i osetljivi su na dodir, a podatke o pesmi koju trenutno slušate, kao što su naziv i trajanje pesme, možete pratiti na osvetljenom displeju koji se takođe nalazi na prednjoj strani.

Cena: oko 10.000 dinara

Sony Ericsson MBS-100

Sony Ericssonov prenosni bluetooth zvučnik ima savršen dizajn. Reč je o stilizovanim zvučnicima koji imaju mogućnost povezivanja sa računarom i telefonom preko 3,5 mm porta. Zbog malih dimenzija i solidne snage mogu da se koriste u raznim prilikama. Povezuje se veoma lako, za 15 sekundi, težak je samo 220 grama i ima domet od deset metara... Međutim, zvučnik ipak ne voli preglasnu muziku... Ali je zbog savršenog dizajna i relativno niske cene postao veoma popularan.

Cena: 4.900 dinara

Slušalice ALTEC LANSING AHP 223

Ovo su slušalice sa nosačem koji se postavlja na potiljak i neodijumskim zvučnicima prečnika 36 mm, smeštenim u srebrnaste kutije sa crnim, izmenjivim sunđerastim oblogama. U kompletu se dobijaju i narandžaste i ljubičaste obloge kako bi mladi i uvažene korisnice mogli da prilagode izgled slušalica svojim modnim zahtevima. Tu je naravno i potenciometar. Cena: 1.294 dinara

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.