KURTIJU ODZVONILO?! Prištinu čeka vrelo političko leto: Opozicija najavljuje ulične proteste i zahteva HITNU ostavku Vlade!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 18:27

KURTIJU ODZVONILO?! Prištinu čeka vrelo političko leto: Opozicija najavljuje ulične proteste i zahteva HITNU ostavku Vlade!

Albanci sve nezadovoljniji Kurtijevom vladavinom.

Poslanik Alijanse za budućnost Kosova Palj Ljekaj poručio je danas da ne isključuje ulične proteste i blokiranje svih aktivnosti institucija i, kako je naveo - eksperimenata vlade Aljbina Kurtija, prenosi Gazeta blic.

Ljekaj je tako reagovao na izjavu poslanika vladajućeg Samoopredeljenja Mefailja Bajćinovcija koji je rekao da "ne postoji politička sila koja može da sruši vladu  Kurtija i da nema potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za vanrednim parlamentarnim izborima".

Poslanik ABK je najavio blokadu rada parlamenta i ukazao da kada on ne funkcioniše, vlada mora da podnese ostavku i da se organizuju izbori.

Takođe, ne isključujemo ulične proteste i zaustavljanje aktivnosti i eksperimenata ove Vlade - rekao je Ljekaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.