KURTIJEVI SPECIJALCI IZA REŠETAKA: Određen PRITVOR uhapšenim policajcima - evo za šta ih tereti srpsko tužilaštvo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 15:20

KURTIJEVI SPECIJALCI IZA REŠETAKA: Određen PRITVOR uhapšenim policajcima - evo za šta ih tereti srpsko tužilaštvo!

Sud doneo odluku na predlog Tužilaštva.

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu sud je odredio do 30 dana pritvor trojici specijalaca, koji su uhapšeni 14. juna u selu Gnjilica.

Tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenu istrage protiv trojice osumnjičenih zbog sumnje da su izvršili po jedno krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspolozivnih materija.

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslova Željko Brkić rekao je pre dva dana na konferenciji za novinare da su tada duboko u teritoriji centralne Srbije pripadnici antitetorističke grupe policije locirali i uhapsili troje pripadnika tzv. kosovske policije koji su bili pod punom ratnom opremom.

- Sva trojica uhapšenih su bili pod punom ratnom opremom, naoružani sa tri automatske puške, municijom, mapama, GPS uređajima i drugom opremom - ekao je Brkić.

Kako je rekao, trojica pripadnika tzv. kosovske policije su službenim vozilom marke "dačija daster" došli do alternativnog prelaza Tresava-Batnjik, ostavili vozilo i nastavili dalje peške putnim pravcem Orahovo-Gnjilica gde su locirani i uhapšeni od posebne antiterorističke jedinice MUP-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.