KURTIJEV TEROR BEZ PRESEDANA!  Dragiši Milenkoviću određen pritvor od mesec dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 17:50

KURTIJEV TEROR BEZ PRESEDANA! Dragiši Milenkoviću određen pritvor od mesec dana!

Advokat Dejan Vasić potvrdio je da je Dragiši Milenkoviću iz Kišnice kod Gračanice određen pritvor od mesec dana i najavio da će uložiti žalbu na tu odluku.

Vasić objašnjava da nisu upućeni u to ko su svedoci, kao i da ne znaju sadržaj njihovih izjava, na osnovu kojih je Milenković optužen.

- Mislim da je predmet Dragiše Milenkovća 15. po redu, u kojem je osumnjičeni prijavljen tog dana kada je uhapšen. Svi su ti predmeti prijavljivani nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20 i više godina. Mi još uvek ne znamo ko su svedoci, na osnnovu čijih je izjava i kakva je sadržina izjava koja ga terete. Mi  ćemo naše argumente proslediti Apelacionom sudu - kazao je Vasić za "Kosovo onlajn".

Dodao je da se Milenkoviću na teret stavlja i mogućnost pokušaja bekstva.

- Navedeno je njegovo dvojno državljanstvo, što je apsolutni nonsens s obzirom da on ne poseduje pasoš ni "Kosova" ni Srbije. U ličnim kartama, kao mesto prebivališta je navedna adresa njegove porodične kuće u kojoj je njegova porodica od pamtiveka - naveo je Vasić.

On ističe da je njegovom klijentu učinjena velika nepravda.

- Ja ću se uz pomoć mog tima, advokata, potruditi da što je moguće pre, pokažemo specijalnom tužilaštvu, sudu  i javnosti, da on nema nikakve veze sa događajima u kojima se dovodi u vezu - rekao je Vasić.

Milenković se nalazi u pritvorskom centru u Podujevu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.