KURTIJEV SUD U PRIŠTINI DONEO SKANDALOZNU ODLUKU: Šta će sada biti sa zatočenim srpskim rodoljubima?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 00:29

KURTIJEV SUD U PRIŠTINI DONEO SKANDALOZNU ODLUKU: Šta će sada biti sa zatočenim srpskim rodoljubima?!

Nastavlja se teror nad našim narodom

Apelacioni sud odbio je žalbu na rešenje o pritvoru Dušanu Obrenoviću i Radošu Petroviću, potvrdio je advokat Predrag Miljković.

Prema rečima advokata koji zastupa Dušana Obrenovića, Predraga Miljkovića, Apelacioni sud je potvrdio odluku prvostepenog suda.

- Apelacioni sud je u celosti prihvatio navode prvostepenog suda i nije odgovorio ni na jedan žalbeni navod advokata. Podneću žalbu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za zaštitu zakonitosti Vrhovnom sudu - kazao je Miljković. Žalba je takođe odbijena i u slučaju Radoša Petrovića.

Podsetimo, Obrenović i Petrović uhapšeni su na protestu u Zvečanu 29. maja. 

Pregledom video snimaka koje su usnimili lokalni mediji, videlo se da su Obrenović i Petrović provedeni pre početka sukoba između naroda i Kfor-a. Tačnije, njih dvojicu su pripadnici Kfor-a uvukli iza kordona dok su sedeli na zemlji i pevali "Kosovo je srce Srbije". 

Osnovni sud u Prištini je Petroviću i Obrenoviću 31. maja odredio jednomesečni pritvor. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.