KURTI ŽELI RAT PO SVAKU CENU Vučić jasno presekao: Sve mu je dozvoljeno, dosta više!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 11:44

"KURTI ŽELI RAT PO SVAKU CENU" Vučić jasno presekao: Sve mu je dozvoljeno, dosta više!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se na konferenciji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima iz zgrade Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

- Oni dopuštaju upucavanje Srba i sve je dozvoljeno Kurtiju, i rukovode se politikom svršenog čina. Šta god mi uradili, koliko god bili fini i konstruktivni, nikada nam neće suštinski pomoći ni oko čega. Zato što će uvek na kraju reći "ne možemo mi da zaustavljamo, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suverena država". Pa što ste onda tu - da vršite javni monitoring, da izigravate buda na administrativnom prelazui. Nikada naši organi nisu prelazili administrativnu liniju - ako je budu prelazili bićše to onako kako sam rekao komandantu KFORA, i ako je budu prelazili neće se vraćati - rekao je Vučić. - Nikada je nismo prešli i to zna i KFOR i komandant KFORA.

- On (Kurti) želi rat po svaku cenu! On samo razmišlja kako da proizvede provokaciju. Ima zaštitu, lažu kada kažu da nema zaštitu. Kad mi pričate opzivamo obe strane, koje dve strane, koji Albanac je povređen negde, koji je ranjen, ubucan, maltretiran... NIko ih pipnuo nije. A naše, ubiju boga u njima. Dosta bre više sa tim. Ja sam predsednik našim ljudima na KiM. Ne dam više.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.