KURTI SPREMA NOVE NAPADE NA SRBE? Održao hitan sastanak sa ministrom odbrane u najvećoj tajnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 14:43

KURTI SPREMA NOVE NAPADE NA SRBE? Održao hitan sastanak sa ministrom odbrane u najvećoj tajnosti!

Srbi na oprezu

Kosovski premijer Aljbin Kurti završio je danas sastanak sa predsednicima dve opozicione partije, nakon čega je počeo razgovor sa ministrom odbrane privremenih prištinskih institucija Armendom Mehajem.

Kurti je razgovarao sa liderima Demokratske partije Kosova i Demokratskog saveza Kosova Memljijem Krasnićijem i Ljumirom Abdidžikuom.

Kako prenose mediji, do tog sastanka dolazi nakon napetosti na severu KiM, "zbog uspostavljanja reciprociteta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Srbijom po pitanju registarskih tablica".

Nakon sastanka, dvojica opozicionih lidera nisu dali izjavu za medije, a iz Vlade navode da će o sastanku obavestiti medije i javnost putem saopštenja.

Kurti je sinoć predsedavao sastankom tzv. Saveta bezbednosti u Prištini nakon kojeg je izdato saopštenje u kojem se navodi da "kosovske institucije ostaju privržene očuvanju reda, javne bezbednosti i vladavine prava na celoj teritoriji Kosova".

Ni posle tog sastanka nije bilo izjava za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.