KURTI SANJA DA JE NOVI ZELENSKI Nikad oštrija konferencija predsednika Vučića: On je MALI KALIBAR u svakom smislu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 21:15

"KURTI SANJA DA JE NOVI ZELENSKI" Nikad oštrija konferencija predsednika Vučića: On je MALI KALIBAR u svakom smislu! (VIDEO)

Ja mislim da mi je ovo najoštrija konferencija za novinare ikada, ali sam se ispraznio i sa osmehom sam je održao, rekao je predsednik.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom koji je došao u trodnevnu posetu Beogradu.

Predsednik je tokom konferencije bio vidno iznerviran i oštar tokom izlaganja što je pred kraj obraćanja i sam prokomentarisao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ja mislim da mi je ovo najoštrija konferencija za novinare ikada, ali sam se ispraznio i sa osmehom sam je održao - rekao je predsednik.

Sa ovom konferencijom sam baš ušao u istoriju pošto sam im sve rekao. A ja sada idem da nastavim ovaj lep razgovor sa Lajčakom - dodao je on.

Predsednik je tokom odgovaranja na pitanja novinara još jednom zamolio da niko ne napada Srbe na Kosovu.

- Kurti sanja da je on novi Zelenski, nekad sanja da je Hegel. NJegove gluposti me ne zanimaju. Ne brine mene on, nego oni koji ga u sve guraju. Moja poruka je njima upućena. On je mali kalibar u svakom smislu - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.