KURTI NE RAZUME  REALNOST Vučić o narcisoidnom pristupu Aljbina Kurtija dijalogu Beograda i Prištine

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 11:43

"KURTI NE RAZUME REALNOST" Vučić o narcisoidnom pristupu Aljbina Kurtija dijalogu Beograda i Prištine

Važnoo je da Srbija i dalje ostane dosledna u dijalogu Beograda i Prištine, istakao j ealeksandar Vučić predsednik Srbije

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je danas da iz izjava Aljbina Kurtija shvata da on ne razume realnost u potpunosti, već misli da je svet rođen onda kada je on pobedio na izborima na KiM, te ponovio da je važno da se razgovara, ali da u Prištini ne žele kompromis.

Na pitanje povodom Kurtijeve izjave francuskom "Mondu" da on (Vučić) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje Kosovo smatra teritorijom koju Srbija jednoga dana mora da vrati, Vučić je rekao da iz takvih izjava shvata da Kurti ne razume realnost u potpunosti.

- Ja razumem i zato ne govorim da su stvari idealne, divne po nas. Plašim se da on ne razume da stvari nisu sjajne ni za njih. Zato je važno da postignemo kompromis, ali ga on ne želi. On misli da je svet rođen kada je on pobedio na izborima - rekao je Vučić novinarima u Rudnoj Glavi.

Kako je rekao, biće mnogo teško razgovarati i uraditi bilo sta sa takvim stavom druge strane.

- Ali, važno je da mi pokažemo ozbiljnost, odgovornost i posvećenost, to je važno - ukazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.