KURTI NADRLJAO?! Komandant KFOR-a poput FURIJE uleteo u zgradu vlade lažne države u Prištini

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 18:17

KURTI NADRLJAO?! Komandant KFOR-a poput FURIJE uleteo u zgradu vlade lažne države u Prištini

Zapad osudio akcije Prištine

Komandant KFOR-a Anđelo Ristuća viđen je danas kako ulazi u zgradu vlade u Prištini, nakon današnjih tenzija na severu KiM. Kako prenosi portal Kaldžo, njega je na sastanku u zgradi vlade primio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti. Ranije danas ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer osudio je postupke prištinskih vlasti i pozvao da se one odmah zaustave.

Američki senator Kris Marfi rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti treba da ''odmah prekine provokaciju'', kada je reč o neredima na severu KiM. Ranije danas Kosovska policija upala je i zgradu opštine Zubin Potok, gde su se okupili građani u pokušaju da spreče njen ulazak.

Pripadnici policije tzv. Kosova prethodno su upali i u zgradu opštine Zvečan, pošto su ispred opštine, gde su se okupili građani, ispalili suzavce i šok bombe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HITAN SASTANAK U PRIŠTINI Komandant KFOR-a Ristuća ekspresno stigao u zgradu Vlade na sastanak sa Kurtijem

Izvor: Blic, 26.Maj.2023

Komandant KFOR-a Anđelo Ristuća viđen je danas kako ulazi u zgradu vlade u Prištini, nakon današnjih tenzija na severu KiM. Kako prenosi portal "Kaldžo", njega je na sastanku u zgradi vlade primio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.