KURTI JE JASNO ZA OPCIJU - NE Ana Brnabić raskrinkala premijera lažne države

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2022, 21:45

"KURTI JE JASNO ZA OPCIJU - NE" Ana Brnabić raskrinkala premijera lažne države

Brnabić otkrila Kurtijevo licemerje

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući u Dnevniku na Javnom servisu komentarisala je usvajanje rezolucije u Skupštini u Prištini kojom se brani održavanje referenduma na KiM. Brnabić je istakla da je sve to ideja Aljbina Kurtija koji je svestan da, kada bi dozvolio održavanje glasanja, da bi većina zaokružila "Da".

- Kurti bi se očigledno obradovao ukoliko bi sutra pobedila opcija "Ne" jer je jasno da bi većina glasala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za promenu Ustava. Ovim je pokazao da je jasno za opciju "Ne" i to dovoljno govori građanima ko je protiv referenduma i kako treba da glasaju. Zemlje Kvinte su pokazale da ne mogu ništa Aljbinu Kurtiju jer su rekle da su pokušale sve, ali nisu uspele. U tom svetlu, treba da se uzdamo kako se kaže "U se i u svoje kljuse" i da se time vodimo - rekla je premijerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.