(KURIR TV) SNAŽNO NEVREME U GOLUPCU: Nezapamćen grad poplavio ulice, vetar obarao zamrzivače!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(KURIR TV) SNAŽNO NEVREME U GOLUPCU: Nezapamćen grad poplavio ulice, vetar obarao zamrzivače!

Trajalo je oko 40 minuta, na ulicama sada plutaju sante leda, dok su se u bankama aktivirale sirene. Kao u horor filmu je trenutno, navodi čitalac

GOLUBAC - Jako nevreme pogodilo je region Golupca i Velikog Gradišta, a grad koji je padao više od pola sata napravio je veliku materijalnu štetu i izazvao kolaps u sobraćaju.

Prema rečima našeg sagovornika, građanina Golupca, ovako snažno nevreme ne pamte, a vetar i snažne padavine su čak i oborile zamrzivač. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Trajalo je oko 40 minuta, na ulicama sada plutaju sante leda, dok su se u bankama aktivirale sirene. Kao u horor filmu je trenutno", navodi čitalac Kurira.

Kako kaže, trenutno ništa ne funkcioniše, sad se spustila i gusta magla, tako da sve deluje pomalo zastrašujuće.

Jako nevreme sa gradom zahvatilo je danas paraćinsku opštinu i napravilo veliku materijalnu štetu na poljoprivrednim kulturama, izjavio je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

"Procenu štete od grada, koji je bio veličine lešnika, za sada nemamo. Sutra ćemo videti kolika je površina zahvaćena i koje poljoprivredne kulture su pogođene", rekao je Paunović.

Foto: Facebook/Jelena Ilić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.