KUPLJENA PA SILOVANA! Isplivali jezivi detalji - Slučaj nestale tinejdžerke (14) šokirao javnost! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 18:45

KUPLJENA PA SILOVANA! Isplivali jezivi detalji - Slučaj nestale tinejdžerke (14) šokirao javnost! (VIDEO)

Američki marinac osumnjičen je za gnusno krivično delo.

Američki marinac uhapšen je nakon što je nestala devojčica (14) pronađena u vojnoj bazi u San Dijegu.

Porodica tvrdi da je tinejdžerka prodata zbog seksa i da je silovana od strane uhapšenog muškarca. Tinejdžerka, koja ima smetnje u učenju, navodno je pobegla od kuće 9. juna, a njena baka je prijavila nestanak četiri dana kasnije, navodi kancelarija šerifa okruga San Dijego.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Vojna policija ju je otkrila unutar kasarne 28. juna i to skoro 20 dana nakon što je nestala.

Pronašla ju je vojna policija u kasarni marinaca. Prodata je vojniku zbog seksa - rekla je njena tetka Kazandra Perez u snimku koji je objavljen na TikToku.

Kancelarija šerifa potvrdila je da je tinejdžerka pronađena u bazi marinaca.

♬ original sound - Casaundra Perez

Portparol šerifa navodi da je njena baka rekla da je devojčica i ranije bežala, ali da se uvek brzo vraćala kući. Pomorska služba za kriminalističke istrage (NCIS) vodi istragu uz podršku kancelarije šerifa i radne grupe za trgovinu ljudima u San Dijegu.

- Marinac iz borbenog logističkog bataljona priveden je 28. juna na ispitivanje od strane NCIS - rekao je kapetan Čak Palmer.

Nekoliko dana kasnije na društvenim mrežama objavljena je fotografija neimenovanog marinca, koji inače nije zvanično optužen, koga je vojna policija odvela u lisicama.

Perez je optužila vojsku da pokušava da prikrije navodno silovanje njene nećakinje i rekla da je za to odgovoran ceo bazni kamp.

- Realnost je da je ceo objekat dozvolio da se ovo desi. Obezbeđenje ju je pogledalo u lice i dozvolilo tom čoveku da dovede maloletnicu u bazu gde je potom nastavio da ima seks sa njom. Zbog svojih godina nije mogla dati svoj pristanak - navodi Perez.

NCIS ne komentariše istrage koje su u toku. Devojčica je vraćena baki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.