KUP: Nema ulaznica za drugo polufinale!

Izvor: Mondo, 08.Feb.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Nema ulaznica za drugo polufinale!

Gužva ispred blagajne SC Mladost, popularnog "Jezera". Navijači su iznenađeni što ne mogu da kupe kartu za (verovatni) okršaj Radničkog i Zvezde.

Mnogi smatraju da će na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća biti odigrane samo dve "jake" utakmice. Finale i drugo polufinale, Radnički - Crvena zvezda, u subotu od 21 čas.

Navijači koji su u petak, ali i prethodnih dana, želeli da kupe karte za atraktivnije polufinale, sa druge strane stakla su dobili odgovor:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Možete samo na prvo polufinale", duel Partizan - Mega Vizura.

Kako, zašto...

Ulaznice za drugo polufinale organizator je unapred podelio svojim sponzorima, prijateljima kluba, kao i navijačkim grupama Radničkog. Uostalom, kapacitet "Jezera" iznosi tek 3.500 mesta.

"Probajte preko navijačkih grupa", savetovao je blagajnik zbunjene i neinformisane navijače.

"Ja ću da kupim kartu za prvo polufinale, pa ću da gledam i drugo", rekao je jedan mladić.

Svi koji misle tako da postupe, moraju da znaju da će dvorana biti ispražnjena između dva polufinala. Zato je početak prvog meča zakazan za subotu u 17, a drugog u 21 čas.

Crvena zvezda imaće manju podršku u toj utakmici. Po jednoj verziji, crveno-beli će svojim pristalicama podeliti 300, a po drugoj 500 karata.

Ulaznice za finale biće puštene u prodaju u nedelju od 14 časova. Ali, ako ponovo bude igrao Radnički, možda i ne bude tako!

P.S. Sve ovo napisano je pod pretpostavkom da će Radnički u petak savladati Metalac, a Zvezda Vojvodinu.

(izveštač MONDA iz Kragujevca Ivan Bogunović)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.