KUKA, MOTIKA, A MOŽDA I GILJOTINA?! Miloš Francuz odbija da prihvati poraz, ako se ne dokopaju vlasti, SPREMILI SU PAKLENI PLAN - GOREĆE SRBIJA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 18:51

KUKA, MOTIKA, A MOŽDA I GILJOTINA?! Miloš Francuz odbija da prihvati poraz, ako se ne dokopaju vlasti, SPREMILI SU PAKLENI PLAN - GOREĆE SRBIJA?!

Miloš Jovanović otvoreno progovorio o načinima da opozicija dođe na vlast
Miloš Jovanović u narodu poznat kao Francuz (ima državljanstvo i te države), je pokazao pravo lice.
U javnosti pokušava da se predstavi kao neko kome je stalo do vladavine prava, zakona i Ustava, a zapravo je, po svemu sudeći, klasičan ljubitelj lika, dela i para Dragana Đilasa. On, kao i svi drugi oko Đilasa, smatra da su sva sredstva dozvoljena samo da se dođe na vlast.
To je čak i otvoreno priznao tokom gostovanja na N1, a na pitanje novinarke o izborima.
- Ako se ne ispune naši uslovi, sa ProGlasom smo svi potpisali da takve izbore ne priznajem i da ćemo krenuti nekim drugim putem - pružićemo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.