KUĆA ZAUVEK ZAVIJENA U CRNO! ŽENA ISTOG DANA OSTALA BEZ MAJKE I MUŽA Tašta mu umrla ujutru, a on po podne poginuo ispred kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 09:58

KUĆA ZAUVEK ZAVIJENA U CRNO! ŽENA ISTOG DANA OSTALA BEZ MAJKE I MUŽA Tašta mu umrla ujutru, a on po podne poginuo ispred kuće

Nastradali čovek sahranjen je u rodnom selu, njegova tašta sahranjena je dan ranije

Meštanin sela Bistrica, nastradao je u saobraćajnoj nezgodi u blizini svoje kuće, a kako se saznaje tog dana je umrla majka njegove supruge.

Velika nesreća proteklih dana zadesila je novovarošku Bistricu, selo smešteno na desnoj obali Lima, kada je nastradali vozač preticao kolonu vozila i čeono se sudario sa drugim vozilom koje mu je dolazilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u susret i na licu mesta nastradao.

Kako se priča u ovom novovaroškom selu, nastradali je bio dobar čovek i vrstan domaćin, ali i dobar automehaničar i drvoseča. Istog dana kada je on stradao, samo pre podne, umrla je majka njegovoj suprugi, njegova tašta. Malo kasnije stradao je i on, i to u svom selu, nedaleko od kuće.

Po rečima stanovnika Bistrice, od dana kada je poginuo, u selu je zavladao muk, a ova tragedija zanemila je čitavu okolinu. Nastradali čovek sahranjen je u rodnom selu, a na večni počinak ispratila ga je velika masa ljudi, prijatelja, rođaka, komšija... Njegova tašta sahranjena je dan ranije, a ovakva nesreća ne pamti se u njihovoj familiji.

Njegova kuća smeštena je nadomak magistralnog puta, okružena brdima i šljivicima, a zbog ove tradegije dugo će vladati tuga u selu na obalama Lima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.