KRVNIČKI JE TUKAO DOK NIJE PALA: Uhapšen nasilnik iz Banatskog Novog Sela, brutalno pretukao suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:04

KRVNIČKI JE TUKAO DOK NIJE PALA: Uhapšen nasilnik iz Banatskog Novog Sela, brutalno pretukao suprugu

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo Ž.M. iz Banatskog Novog Sela zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu I.M.

On je počinio krivično delo nasilje u porodici, a kako se navodi, naneo joj je teške povrede u predelu glave i tela.

Rukama i nogama ju je tukao dok nije pala.

Zamenik OJT Pančevo je osumnjičenom Ž.M. odredio zadržavanje u trajanju od 48h i isti će uz krivičnu prijavu biti preveden radi saslušanja u svojstvu osumnjičenog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UHAPŠEN MUŠKARAC U PANČEVU Koristio tuđe ime, pa pokušao da proda nelegalnu robu u vrednosti od MILION DINARA

Izvor: Blic, 24.Jun.2022

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo i Tržišnom inspekcijom Pančevo uhapsilo S.R. (28) iz Pančeva zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga jer je u objektu, čiji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.