KRVAVO DETE PRONAŠLE KOMŠIJE U NAPUŠTENOJ KUĆI: Devojčica silovana i ubijena - majka pod uticajem narkotika UMEŠANA u sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 20:39

KRVAVO DETE PRONAŠLE KOMŠIJE U NAPUŠTENOJ KUĆI: Devojčica silovana i ubijena - majka pod uticajem narkotika UMEŠANA u sve (FOTO)

Na potresnim snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako devojčica pokušava da pobegne iz ruku muškarca, koji je iznosi iz njenog doma.

Čitav svet šokiran je nesrećnog sudbinom trogodišnje Luz Maide iz Paragvaja, koju je majka probudila usred noći i gurnula u zagrljaj nepoznatog muškarca kako bi joj on dao drogu vrednu 10 evra!

Jezivi snimci nadzornih kamera pokazuju kako je malenu u ranim jutarnjim satima prošlog petka u Pedro Huan Kabajeru, u Paragvaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odveo dečko njene majke Aurelije Salinas (42), a devojčica je potom silovana i ubijena.

Nešto više od 24 sata kasnije, krvavo telo devojčice pronašli su užasnute komšije u napuštenoj kući.

Luz, koju su često viđali u plavoj haljini s otisnutim likovima Frozena, majka je ubila za paketić droge.

Na potresnim snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako mala Luz pokušava da pobegne iz ruku muškarca, koji je iznosi iz njenog doma.

Dok se spušta niz blatnjavu stazu, muškarac nosi Luz u jednoj ruci i čini se da je šamara slobodnom rukom kako bi sprečio njeno otimanje.

La Policía lamenta, que con la esperanza de ubicar a la niña extraviada, tras arduo trabajo de investigación y rastrillaje por la zona de Pedro Juan Caballero, el resultado haya sido el hallazgo del cuerpo sin vida. pic.twitter.com/6YT3GmhhjH

— Policía Nacional del Paraguay (@policia_py) April 22, 2023

Prema prvim izveštajima, devojčica je ugušena nakon što je silovana. Njeno telo ostavljeno je na krevetu u napuštenoj kući. Bila je zamotana u prljavu košulju. Besni meštani navodno su pokušali da linčuju Salinas u trenutku hapšenja, nakon što je policiji navodno priznala svoju umešanost u ubistvo svoje ćerkice.

Njen dečko je kasnije priznao ubistvo, javljaju lokalni mediji. Salinas je prvo rekla policiji da je Luz nestala dok je spavala, ali je kasnije priznala da je devojčicu prodala za drogu nakon što je policija otkrila snimke.

Policija je osim majke devojčice i njenog dečka, uhapsila i maloletnog dečaka, koji je navodno takođe umešan u slučaj. Iz policije su saopštili da je u trenutku "nestanka" devojčice majka bila pod uticajem narkotika, i da je delovala ravnodušno dok je policija tragala za njenom ćerkom.

Devojčica je nakon obdukcije sahranjena, a veliki broj meštana došao je na sahranu kako bi joj odali počast. Mediji prenose da je zapaljena kuća u kojoj je pronađeno telo male Luz. Inspektori su naveli da porodica ubijene devojčice ima "tragičnu istoriju". Mediji prenose da Salinas ima još devetoro dece, uključujući 12-godišnju devojčicu koju je seksualno zlostavljao 30-godišnjak nakon što je to majka dopustila. Oba slučaja trenutno su u fazi istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.