KRVAVI TRAGOVI NA MESTU ZLOČINA Aleksandar devojku odveo u napuštenu kuću, pa je IZBO SEDAM PUTA, a on se obesio kao i njegov otac i deda

Izvor: Press, 10.Okt.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI TRAGOVI NA MESTU ZLOČINA Aleksandar devojku odveo u napuštenu kuću, pa je IZBO SEDAM PUTA, a on se obesio kao i njegov otac i deda

Aleksandar T. (26) iz Kraljeva odveo je svoju devojku, dvadesetdvogodišnju Anđelu S. u kuću svog dede u selu Pečenog, a onda je izbo!
Foto:blic
Mladić je nesrećnu i povređenu devojku ostavio da leži u svojoj krvi na krevetu, a on se obesio.
Anđela je zadobila čak sedam uboda nožem!

Foto: N. Božović / RAS Srbija
Pokušaj ubistva i samoubistvo u Kraljevu
Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ulasku u napuštenu kuću koja je pripadala Aleksandrovom dedi vide se razbacane stvari, otvoren ormar, fioke bačene na dvosed. U drugoj sobi, na kauču, jasni su tragovi zločina....
Na jastuku krv, a krevet rasparan od ubadanja nožem. Pored kreveta nalazi se lokva krvi, najverovatnije od izbodene devojke.
 



Foto: N. Božović / RAS Srbija
Pokušaj ubistva i samoubistvo u Kraljevu
Kada je pronađena devojka je davala znake života, ali je bila u teškom stanju. Hitno je prevezena u bolnicu gde je operisana. Prema lečima lekara njeno stanje je trenutno stabilno.
- Devojka ima sedam ubodnih rana, od toga četiri u predelu grudnog koša, dve u vratu i jednu u predelu trbuha. Trenutno je stanje stabilno, ali s obzirom da se radi o teškim telesnim povredama prognoze su nezahvalne, ali očekuje se da se u narednih 24 sata stanje povređene devojke stabilizuje - kazao je novinarima dr Zoran Mrvić, direktor Opšte bolnice “Studenica” u Kraljevu.
Foto: RAS Srbija
Pokušaj ubistva i samoubistvo u Kraljevu
Komšije su šokirane jezivim zločinom kakav u ovom kraju ne pamte.

- U ovom kraju ovakav zločin se ne pamti. Priča se da ovde radi o suicidnoj porodici. Aleksandrov deda ubio se iz puške, potom mu se otac obesio gore u planini. Sad je slična sudbina sustigla i ovog mladića. Tuga - rekao je za „Kurir“ Zoran Petrović iz ovog sela.
Komšije kažu da su često viđale Aleksandra da dolazi na dedino imanje, ali da je kuća bila zapuštena i da u njoj niko nije živeo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA PREDOSETILA VELIKU TRAGEDIJU: Aleksandar (26) ostavio oproštajno pismo i JEZIVU PORUKU na Fejspuku pa krenuo u krvavi pir! (FOTO)

Izvor: Kurir, 10.Okt.2019

Aleksandar Todorović (26) iz Kraljeva pokušao je da ubije svoju devojku Anđelu Simić (22) iz Čukojevca, a potom je izvršio samoubistvo u napuštenoj kući svog dede u selu Pečenog kraj Kraljeva!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.