KRVAVI TRAGOVI KOD ČAČANSKE GIMNAZIJE Zatekli smo lokvu, preplašili smo se - momak sa povredama glave u Hitnoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 14:32

KRVAVI TRAGOVI KOD ČAČANSKE GIMNAZIJE "Zatekli smo lokvu, preplašili smo se" - momak sa povredama glave u Hitnoj

Nakon svega što se desilo u našoj zemlji, građane hvata strah

Na trotoaru u neposrednoj blizini čačanske Gimnazije osvanuli su jezivi prizori krvi. Još uvek nema zvanične potvrde šta se dogodilo, ali se pretpostavlja da je došlo do tuče mladića koja se krvavo završila.

- Jutros smo zatekli lokvu krvi ispred dvorišta Gimnazije. Kako sam saznao, radi se o tuči u kojoj su jednog mladića pretukli staklenom flašom. Međutim, neko kaže i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mladić možda bio pijan i sam pao. Nakon svega što se u Srbiji desilo prethodnih dana, ovaj prizor nas je mnogo preplašio - kazao je Lazar Milović koji se našao na licu mesta.

Usled težine zadobijenih povreda reagovala je Hitna pomoć koja je nedaleko od lica mesta, pronašla mladića i prevezla ga u Opštu bolnicu u Čačku.

- Primljen je momak jutros oko 5 časova na Urgentno odeljenje čačanske bolnice sa povredama glave. Nakon dijagnostike i ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje - potvrđuju u ovoj Zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.