KRVAVI SNIMAK SA PRVE LINIJE FRONTA: Trčao je ratnim poljem, a oko njega su odjekivale eksplozije (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI SNIMAK SA PRVE LINIJE FRONTA: Trčao je ratnim poljem, a oko njega su odjekivale eksplozije (VIDEO)

Kurdska televizija "Rudo TV" objavila je danas video snimak sa prve linije fronta u Mosulu, gde je u ponedeljak počela ofanziva na džihadiste, a na kojem se vidi žestoka borba kurdskih boraca sa pripadnicima samozvane Islamske države.

Jedan kurdski borac je kamerom pričvršćenom za svoje telo snimio trenutak kad je potrčao otvorenim poljem, dok se oko njega čuje zaglušujuća pucnjava i eksplozije, preneo je britanski list "Dejli mejl".

Vojniku se zatim pridružio tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Pešmerga boraca, koji su zatim zajedno rizikovali živote pokušavajući da dotrče do zgrade oko koje se odvijaju borbe.

Dok oko njih lete meci, kurdski borci trče da se sklone u jednu kuću, a zatim se penju niz stepenice i otvaraju vatru na ekstremiste, prikazuje video.

Na snimku se vidi kako fanatici ID "trče okolo kao pacovi", iskaču iz mreže podzemnih tunela oko Mosula i iznenađuju vojnike samoubilačkim napadima, rekli su kurdski borci.

Pomenuti snimak možete da vidite ovde:



(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Video: Pešmerge se probijaju kroz metke i eksplozije

Izvor: SandzakPress.net, 19.Okt.2016, 09:48

Irak – Snimak prikazuje žestoku borbu kurdskih boraca s pripadnicima oružane grupe ISIL u okolini iračkog grada Mosula. Kurdska medijska kuća Rudaw objavila je snimke sa prve linije fronta u okolini iračkog grada Mosula, gdje je u ponedjeljak počela ofanziva na borce oružane grupe Islamska...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.