Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 22:28

KRVAVI SNIMAK IZ TORONTA: Dvojica muškaraca nosili motorne TESTERE, vikali i plašili ljude na plaži (VIDEO)

Na prvi pogled, mnogima je ovo izgledalo kao prenk ili deo nekog filma koji se upravo snima

Na snimku koji je uznemirio građane ali i korisnike društvenih mreža vide se dva muškarca, gola do pojasa i sa krvlju na grudima, kako idu po plaži i viču na narod.

- Ko je to uradio? Javite se, ko je to uradio - vikali su muškarci noseći motorne testere u rukama.

, međutim to nije bio slučaj.

Muškarci su verbalno napadali sve po plaži, pa i autora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimka koji posle beži od njih. Na kraju se pojavila i policija.

Dva muškarca su morala da legnu na pesak kako bi ih policajci uhapsili a onda su im rekli šta se dogodilo.

Prema njihovoj priči, oni su drvoseče koje je grad angažovao za seču stabala na brdu iznad plaže. Dok su sekli jedno stablo, neko je počeo da ih gađa kamenjem i oni su pogođeni u glavu.

Potom su povređeni došli u urbani deo plaže tražeći krivca. Nije poznato šta se na kraju dogodilo i da li je pronađen onaj ko je gađao ove tipove za koje niko na licu mesta nije poverovao da su zaista drvoseče.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.