KRVAVI OBRAČUN U ZLATARI: Povređeni i vlasnik i pljačkaš, na ulici ostala odeća i paketi nakita (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 21:33

KRVAVI OBRAČUN U ZLATARI: Povređeni i vlasnik i pljačkaš, na ulici ostala odeća i paketi nakita (VIDEO)

Muška osoba ušla je radnju i bejzbol palicom polupala inventar te je tom prilikom nanela povrede i vlasniku.

Dve osobe su povređene tokom pokušaja pljačke zlatare u Ulici Petra Krešimira IV u Mostaru.

- U 19.05 sati jedna muška osoba E. P. ušla je radnju i bejzbol palicom polupala inventar te je tom prilikom nanela povrede i vlasniku radnje P. Dž. - kazao je portparol MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Kako se saznaje, do okršaja je došlo između vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zlatare i pljačkaša u samom objektu u kojem su vidljivi tragovi krvi, a nakon što je pljačkaš pokušao da pobegne s plenom, vlasnik ga je dostigao u prolazu zgrade u kojoj je smešten objekt.

Neszvanično se saznaje da je pljačkaš, koji je prevezen u mostarsku bolnicu iz Zenice. Na ulici su vidljivi tragovi krvi, odbačena odeća pljačkaša kao i paketi nakita. Kao se saznaje, vlasnik zlatare zadobio je teške telesne povrede.

U toku je uviđaj i više informacija će se znati kada ih policija službeno objavi.

Pokušaj pljačke zlatarnice u #Mostar pic.twitter.com/v3Pxk91Cph

— Bljesak.info (@Bljesak) July 27, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.