KRVAVI DAN POBEDE U ČEČENIJI: Aktivirao bombu, u vazduh odletelo 6 ruskih policajaca (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Maj.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI DAN POBEDE U ČEČENIJI: Aktivirao bombu, u vazduh odletelo 6 ruskih policajaca (VIDEO)

U čečenskoj prestonici Grozni došlo je do eksplozije i ranjeno je šest ruskih policajaca nakon što su naoružani napadači pokušali da unesu eksploziv. Sukob se desio na policijskom kontrolnom punktu u predgrađu glavnog grada.

Na video-snimku prikazana je jedna situacija u kojoj je napadač eksplozivom razneo sebe, ali i osobe koje su mu se našle u blizini.

U saopštenju se navodi da su dve osobe nosile bombe i eksploziv.

Sukobi su se desili na dan kada Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << proslavlja 71. godinu od pobede nad nacističkom Nemačkom.

Bivši čečenski lider Ahmad Kadirov poginuo je tokom proslave Dana pobede 2004. godine kada je aktivirana bomba skrivena ispod sedišta na stadionu u Groznom, gde je posmatrao ceremoniju.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.