KRVAVI DAN I NOC U SRBIJI U 107 udesa 5 mrtvih

Izvor: medio.rs, 10.Apr.2015, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVI DAN I NOC U SRBIJI U 107 udesa 5 mrtvih

Bilo je dosta alkoholisanih lica, a javljali su se i hronični bolesnici, najviše srčani, zbog bola u grudima, kao i astmatičari i oni sa visokim krvnim pritiskom, kaže Nada Macura.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbijievidentirano je 107 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba smrtno stradalo a 39 osoba povređeno.

Istovremeno, u Beogradu su evidentirano 52 saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je izgubila život a 17 osoba povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Proteklu noć u Beogradu karakterisali su nervozni vozači, koji su se na više mesta, posle sudara, međusobno potukli, izjavila je jutros za Tanjug portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Među prvim povređenim je bio jedan muškarac koji je sinoć oko 21 sat, u udesu kod Bubanj potoka na autoputu, istegao vrat i udario glavu, pa je prevezen u Urgentni centar. Nešto posle 1 sat, u saobraćajnom udesu, dva muškarca od 50 i 30 godina zadobila su povrede glave i prevezeni su u Urgentni centar. Slične povrede imala su i dva mladića od 25 i 27 godina, koji su doživeli udes u ulici Jaše Ignjatovića na Voždovcu i koji su takođe prevezeni u Urgentni centar.

Prilikom sudara kod Trošarine i u Cvijićevoj, vozači putničkih vozila su se potukli ali su odbili lekarsku intervenciju. Tokom noći ekipe Hitne pomoći imale su ukupno 113 intervencija, od kojih 36 na javnim mestima. Bilo je dosta alkoholisanih lica, a javljali su se i hronični bolesnici, najviše srčani zbog bola u grudima, kao i astmatičari i oni sa visokim krvnim pritiskom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.