KRVAVA SVAĐA: Prijatelja izbola nožem, pa htela da mu odgrize uvo!

Izvor: Kurir, 09.Feb.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA SVAĐA: Prijatelja izbola nožem, pa htela da mu odgrize uvo!

Policija je ohapsio napadačicu a test krvi je pokazao da je bila pod dejstvom alkohola. Tokom saslušanja ona je negirala da je napala poznanika

VELS - Pijana žena (49) je tokom svađe najpre ubola svog poznanika (53) nožem u trbuh, a zatim ga ugrizla za desno uvo.

Krvavi napad dogodio se u nedelju uveče u gornjoaustrijskom gradu Velsu (Wels), piše danas Kronen cajtung. Prema rečima policije, ženaj je stigla u stan svog poznanika sinoć oko 21.45 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a posle nekog vremena i nekoliko čašica došlo je do svađe između njih.

Žena je zgrabila kihinjski nož i zabola ga u stomak svog poznanika. Međutim ni to joj nije bilo dovoljno negop je skočila na svoju žrtvu, i zubima ga snažno zgrabila za desno uvo. Teško povređenog čovek ostavila je u stanu i pobegla. Ekipa hitne pomoći zatekla je čoveka svog u krvi i  on je kolima hitne pomoći odmah prebačen u kliniku Vels, u kojoj su mu lekari konstatovali teške telesne povrede stomaka  i glave.

Policija je odmah krenula u potragu za napadačicom i pronašla je ženu u njenom stanu. Ona je uhapšena, a prilikom privođena urađen joj je i test krvi koji je pokazao da je žena bila pod dejstvom alkohola. Tokom policijskog saslušanja ona je uporno negirala da je napala svog poznanika.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.