KRVAVA SVADBA! Nezapamćeni zločin na venčanju: Napadači sasuli kišu metaka na goste! Ubijena dva muškarca, šestoro ranjeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 18:33

KRVAVA SVADBA! Nezapamćeni zločin na venčanju: Napadači sasuli kišu metaka na goste! Ubijena dva muškarca, šestoro ranjeno

Slučaj koji je potresao svet.

Najlepši događaj u životu zaljubljenog para pretvorio se u horor priču kada su na venčanju u Otavi dva gosta ubijena i to sa 50 metaka.

Ubijeni muškaraci, 26-godišnji Said Mohamed Ali i 29-godišnji Abdišakur Abdi-Dahir žive u Torontu, a bili su među gostima u centru Infiniti gde se svečani događaj održavao. Pored njih, još šestoro gostiju je ranjeno.

Zamenica šefa policije Otave Patriša Ferguson rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na konferenciji za novinare da su ubice pobegle kad je nastala panika prilikom pucanja.

- Neko od gostiju je bio meta pucnjave, ali ne verujemo da su to bile žrtave - kaže ona.

Ferguson je dodala da je Ali pre četiri meseca stigao u Kanadu, dok je Abdi-Dahir radio kao inženjer.

Kada je reč o ranjenima, jedna osoba ostaje i dalje na lečenju, piše CBC Njuz.

I dalje nisu najavljena nikakva hapšenja niti da li ima osumnjičenih.

Čelnik policije Džejmi Danlop kazao je da nema dokaza da je u pitanju bila masovna pucnjava i da je ubica želeo da povredi osmoro ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.