KRVAVA NOĆ U BEOGRADU! Dve saobraćajne nesreće, jedan izboden muškarac... Evo šta se sve izdešavalo u noći iza nas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 07:41

KRVAVA NOĆ U BEOGRADU! Dve saobraćajne nesreće, jedan izboden muškarac... Evo šta se sve izdešavalo u noći iza nas!

Hitna pomoć intervenisala je ukupno 109 puta, od toga je bilo 19 intervencija na javnim mestima.

 Mladić od 18 godina uboden je nožem u leđa u visini grudi sinoć oko 23.45 sati u Ulici batajničkih žrtava br. 13 u Batajnici i on je prevezen u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

U Beogradu su se tokom noći dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima su povređene tri osobe, od kojih jedna teže. 

U saobraćajnoj nesreći u 21.51 sati na Avalskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << putu kod Prnjavora teže je povređena ženska osoba od 52 godine i ona je prevezena u Urgentni centar, a njena ćerka od 17 godina je sa lakšim povredama prebačena prvo u Urgentni centar, a zatim u bolnicu u Tiršovoj.

U saobraćajnoj nesreći u 21.55 sati kod Delta sitija, na Novom Beogradu, povređena je ženska osoba od 64 godine u predelu grudnog koša i ona je prevezena u bolnicu na Bežanijskoj kosi.

Kod splava "Svon" na Keju, u novobeogradskom bloku 70, muškarac od 35 godina sapleo se na šetalištu oko 23.13 sati i on je sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar. 

U 20.30 sati na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice lakše je povređen muškarac od 35 godina kada je pao sa električnog bicikla i on je prebačen u Urgentni centar.

Za pomoć su se uglavnom javljali srčani bolesnici i oni koji su se žalili na bol u grudima, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.