KRVAVA DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Nožem pokušao da ubije kolegu, izbo ga tri puta i pobegao - policija HITNO pokrenula akciju Vihor

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 09:09

KRVAVA DRAMA U CENTRU BEOGRADA: Nožem pokušao da ubije kolegu, izbo ga tri puta i pobegao - policija HITNO pokrenula akciju "Vihor"

Povređeni je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

Muškarac (56) uhapšen je zbog sumnje da je kod "Londona" u Beogradu nožem izbo kolegu (53) i teško ga povredio!

Kako nezvanično saznajemo napad se dogodio krajem prošle nedelje, povređeni muškarac prevezen je u Urgentni centar dok je napadač uhapšen u policijskoj akciji "Vihor".

- Čovek je policiji rekao da je kod "Londona" sreo bišeg kolegu sa kojim se sporečkao, a zatim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on počeo da ga juri kuhinjskim nožem. Kada ga je sustigao ubo ga u leđa čak tri puta. Nesrećni čovek kolima Hitne pomoći primljen je u bolnicu" piše Telegraf.

Beogradska policija odmah je, nakon prijave rapisala potragu za napadačem i pokrenula akciju "Vihor".

- Za svega nekoliko minuta uhapšen je muškarac kod koga je pronađen nož. Njemu, je u subotu uveče određeno policijsko zadržavanje, a odbranu je izneo u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu" navodi pomenuti mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.