KRUNA LjUBAVI: Pogledajte kako je izgledala prosidba u Zadruzi (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2017, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUNA LjUBAVI: Pogledajte kako je izgledala prosidba u Zadruzi (VIDEO)

Marko DNK poželeo je da mu Drvo mudrosti ispuni želju i da organizuju zabavu kao iznenađenje Divni. Međutim želja je mogla da mu bude ispunjena jedino ako je zaprosi Marko DNK poželeo je da mu Drvo mudrosti ispuni želju i da organizuju zabavu kao iznenađenje Divni. Međutim želja je mogla da mu bude ispunjena jedino ako je zaprosi.On se pripremio za taj čin a naredbu Drva mudrosti je ostvario u dogovoreno vreme. Tačno u 2 sata on je kleknuo ispred Divne i zapitao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da li hoće da se uda za njega, a jedini svedok bila im je Sara Reljić. PROČITAJTE JOŠ: ŠOK ZA SVE: Slobina žena ušla u Zadrugu i oplela po Luni (VIDEO) Ne tako Marko! Ne tako! - govorila je Divna kada je kleknuo da je zaprosi, s obzirom na to da nije bilo nikog od ukućana da to i vidi.Čim se prosidba završila produkcija je upalila muziku kako bi svi zajedno to i proslavili, a ostali takmičari su tada počeli da im čestitaju, nakon čega je usledio i "prvi bračni ples".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SVADBA U ZADRUZI! Pala prosidba na kolenima! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2017

Marko DNK molio je drvo mudrosti da napravi iznenađenje njegovoj Divni! On je tražio da se njih dvoje venčaju, a drvo mu je obećalo veliku svadbu ako je zaprosi originalno. Najbolje što je mogao je bila prosidba na kolenima. A koju bolest Divna krije čitajte u novom broju tabloida SCANDAL! Kupite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.