Izvor: B92, 17.Jun.2001, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTIC: PRIMOPREDAJA DUZNOSTI U TOKU

Dosadasnji komandant Zdruzenih snaga bezbednosti na jugu Srbije general-potpukovnik Ninoslav Krstic izjavio je u nedelju FoNetu da je na osnovu naredjenja nacelnika Generalstaba Vojske Jugoslavije u toku primopredaja duznosti njegovom nasledniku Momcilu Momcilovicu.

"U subotu je primopredaja pocela time sto smo helikopterom obisli sela u Kopnenoj zoni bezbednosti, a ja sam veoma zadovoljan sto smo posle dve godine mogli helikopterom da obidjemo to podrucje", rekao je Krstic. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanje o velikom interesovanju javnosti za njegovu smenu, Krstic je odgovorio "da vojnik ide tamo gde mu se naredi". "Prema naredbi, trebalo bi da ostanem na jugu Srbije do 2. jula, ako se nesto ne promeni", rekao je Krstic.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.