KROKODILSKE SUZE Reakcija ovog decaka vratice vas mnogo godina unazad...

Izvor: medio.rs, 10.Apr.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KROKODILSKE SUZE Reakcija ovog decaka vratice vas mnogo godina unazad...

Ovo je momenat od kog suze same kreću na oči. Mali dečak morao je da se oprosti od svoje zlatne ribice. On ju je uzeo u ruke i poljubio za kraj, a onda ju je bacio u WC šolju, jer mu je majka objasnila da tako ribice idu u raj. Shvatio je da je više nema, a nakon toga je krenuo da plače, onako iskreno, kako to samo deca mogu.

Uspeo je da ostane smiren dok je gledao kako ona odlazi u cevi, ali nije mogao da izdrži kad je shvatio šta se desilo. Komentari na ovaj popularni video su >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << različiti jer je masa ljudi osudila roditelje zbog snimanja ovog događaja, kao i zato što su se više skoncentrisali na snimanje nego da malog potresenog dečaka zagrle:

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.