KRIZA JE SALE ALI NE TOLIKA Popularni pevac zeli svadbu sa 15 zvanica

Izvor: medio.rs, 11.Apr.2016, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA JE SALE ALI NE TOLIKA Popularni pevac zeli svadbu sa 15 zvanica

Saša Kovačević je u dugoj vezi sa devojkom Jovanom, a otkrio je kako zamišlja njihovo venčanje.

Pop pevač Saša Kovačević malo je promenio svoj stil, pa je pustio kosu, a i dalje je izazovan ženskom polu. Mnoge devojke ga saleću, međutim, on je zauzet, i sa devojkom Jovanom ima ozbiljne planove, a o tome je govorio u emisiji “Premijera”.

– Kada dođe do čina venčanja ja bih voleo da to bude onako skromno. Bez preterivanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Pozvao bih 10 do 15 prijatelja, a možda bi ih odveo i na neko egzotično putovanje, ko zna – rekao je popularni pevač.

Poslednjih nekoliko dana Saša se našao u centru medijske pažnje zbog priče o razvodu njegovih roditelja.

– Nije to bila moja izjava. Niko ne bi trebalo da me pita vezano za te stvari. Kada je reč o mom poslu mogu da pričam o svemu, a o privatnim ništa, tako je i glasio moj odgovor, ali je nek očigledno to loše preneo – dodao je Kovačević.

PINK.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.