KRIVOKAPIĆU, SRAMOTA KAKO SE OPHODIŠ PREMA SVOM DRŽAVLJANINU! Risto Jovanović 20 dana nevin u zatvoru, premijer ćuti kao zaliven

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2021, 17:32

KRIVOKAPIĆU, SRAMOTA KAKO SE OPHODIŠ PREMA SVOM DRŽAVLJANINU! Risto Jovanović 20 dana nevin u zatvoru, premijer ćuti kao zaliven

Iz Demokratskog fronta jasna poruka

Najuticajniji vladajući Demokratski front (DF) pozvao je danas Vladu Crne Gore da saopšti javnosti šta se dešava u slučaju crnogorskog državljanina Rista Jovanovića, koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu.

Iz DF-a podsećaju da je Jovanović skoro dvadeset dana "potpuno nevin u zatvoru" te da stoga očekuju da vlada tokom dana saopšti građanima šta radi na ovom slučaju i koji su budući potezi.

- Da li Vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crne Gore ima nameru da obavesti javnost o tome šta se dešava u ovom slučaju. Građani imaju pravo da znaju šta vlada radi i da li ima nekih novih detalja - navodi se u saopštenju DF-a dotavljenom medijima.

Ističu da ćutanje navodi na zaključak da su Zdravko Krivokapić i njegov ministar spoljnih poslova "digli ruke od svoga državljanina" što, kako kažu, ne bi bilo neočekivano.

- Risto Jovanović nije prekršio ni jedan zakon, ni Božji ni ljudski, već se poneo časno. Sa druge strane, imamo na crnogorskom primorju, posebno na području Ulcinja, veliki broj primera kršenja zakona od strane Albanaca iz južne srpske pokrajine, ali ne vidimo da se protiv njih vodi jedan jedini proces - poručili su iz DF-a.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.