KRIVOKAPIĆ I ABAZOVIĆ VRAĆAJU MILOVE LJUDE U VLAST: Poznato koju ulogu će imati u novoj vladi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 19:14

KRIVOKAPIĆ I ABAZOVIĆ VRAĆAJU MILOVE LJUDE U VLAST: Poznato koju ulogu će imati u novoj vladi

U pitanju je Milan Marković, pomoćnik ministra Simovića, član Vlade DPS

Lider Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević, objavio je danas na Facebook-u, da je Milan Marković, nekadašnji pomoćnik ministra Milutina Simovića, sa liste "Crno na bijelo" koju predvodi Dritan Abazović, kandidat da u novoj vladi bude ministar poljoprivrede.

- Milan Marković, pomoćnik ministra Simovića, član Vlade DPS. U evidenciji sigurnog glasa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << DPS bio evidentiran kao sigurni glasač za izbore 30.08.2020. Sad je kandidat za ministra poljoprivrede!!! Meni je ovo teška sprdnja. Nadam se da su Vlado Božović i Gojko Perović, zadovoljni sa ovom prevarom. Optuživali su nas koje je narod glasao da se borimo za fotelje, a sad ispade da se za sve fotelje bore Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović. Za koje niko nije glasao - napisao je Medojević.

PROFIL JEDNOG “EKSPERTA” KANDIDATA ZA VLADU Milan Markovic, Pomocnik Ministra Simovica , clan Vlade DPS. U evidenciji...

Posted by Nebojsa Medojevic on Monday, 2 November 2020

Plan rada i spisak ministara nove vlade mogu se očekivati već naredne nedelje, pošto je situacija znatno lakša nakon što je na sastanku lidera vladajuće koalicije sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem u petak načelno usaglašen koncept ekspertske vlade i obećana podrška.

Novu vladu u parlamentu podržaće tri koalicije "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo", a očekuje se i podrška Albanske iste.

Po predlogu mandatara, vlada će imati samo premijera, neće biti potpredsednika, a očekuje se da bude 12 resora, što je značajna rekonstrukcija, u odnosu na 18, koliko izvršna vlast sada ima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.