KRIVOKAPIĆ ĆE BITI KRIV ZA SVE: DNP najavio podršku mandataru koji je pogazio sve principe

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 17:30

KRIVOKAPIĆ ĆE BITI KRIV ZA SVE: DNP najavio podršku mandataru koji je pogazio sve principe

Svaki vid odgovornosti za budući rad nove vlade treba da snosi onaj koji ju je sastavljao

Iz Demokratske narodne partije (DNP), konstituenta Demokratskog fronta i članice koalicije "Za budućnost Crne Gore", rekli su Vijestima da predstavljeni sastav vlade pokazuje da je mandatar Krivokapić pogazio svaki princip "pa čak i onaj koji je bez konsultacija sa koalicijom čiji je nocilac bio, uspostavio, a tiče se ekspertske karakteristike".

- Danas je više nego jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su subjekti ove vlade, čast određenim izuzecima, sastavljeni od delova političkog subjekta URA, NVO "Ne damo Crnu Goru" i delova DPS-a. Međutim, kako smo mi vođeni principima i kako nama ispunjavanje obećanja i poštovanje date reči predstavlja osnovni postulat delovanja, a sve u cilju razvlašćivanja odlazećeg režima, poslanici DNP-a će na predstojećoj sednici dati podršku ovakvoj vladi, uz napomenu da svaki vid odgovornosti za njen budući rad snosi lično Zdravko Krivokapić - rekla je Vijestima portparolka DNP-a i poslanica Jelena Kljajević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.