KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG SRAMNOG ČINA: Trifunoviću preti tri meseca zatvora

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG SRAMNOG ČINA: Trifunoviću preti tri meseca zatvora

Policijski sindikat podneo prijavu protiv glumca

Sindikat zaposlenih policije podneo je prijavu krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Trifunovića zbog toga što je tokom izvođenja predstave "Pad" pocepao srpsku zastavu.

Pozivajući se na član 173. Krivičnog zakona Srbije, policijski sindikat traži od nadležnog tužioca da protiv poznatog dramskog umetnika pokrene postupak, za koji je predviđena novčana ili kazna zatvora do tri meseca.

- Krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijava protiv Branislava Trifunovića što je dana 3.10.2019. godine u pozorišnoj predstavi "Pad" koja je prikazana u Leskovcu u toku izvođenja predstave pocepao zastavu Srbije.

Te iz napred navedenog zahtevamo od tužioca da protiv Branislava Trifunovica pokrene postupak - piše između ostalog u prijavi protiv glumca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prijava protiv Trifunovića "na slepo", nije cepao zastavu, a tabloidi bruje o tom

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2019

Već danima traju napadi tabloida i predstavnika vlasti na glumca Branislava Trifunovića, optužujući ga da je u toku predstave pocepao srpsku zastavu. Trifunović kaže da je u pitanju zamena teza - to, kaže, nije učinio, ali i da jeste, ne vidi problem jer je to je dozvoljeno u sklopu umetničke...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.