KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG KRIJUMČARENJA LJUDI! Srbin zbog migranata u velikom problemu - sledi suđenje u Mađarskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 13:44

KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG KRIJUMČARENJA LJUDI! Srbin zbog migranata u velikom problemu - sledi suđenje u Mađarskoj

Protiv državljanina Srbije koji je vozio ilegalce biće podneta krivična prijava zbog krijumčarenja ljudi.

Policija u Mađarskoj privela je državljanina Srbije zbog krijumčarenja ilegalnih migranata.

Patrola mađarske policije je jutros na auto-putu M6 koji vodi prema Budimpešti, na odmorištu Šarkezi, prilikom kontrole automobila čeških registarskih oznaka otkrila sedam ilegalnih saputnika koji su se izjasnili da su avganistanskog porekla.

S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na to da migranti nisu mogli da dokažu legalan boravak u Mađarskoj, policija ih je sprovela do ograde na mađarsko-srpskoj granici, prenosi RTS.

Za krivično delo trgovine ljudima u Mađarskoj je zaprećena kazna od jedne do pet godina zatvora, uz otežavajuće okolnosti od pet do 15 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.