KRISTINA (30) OPTUŽENA ZA STRAVIČNO UBISTVO SINA: Dečak (3) umro u NESNOSNIM mukama - Imao preko 70 povreda i OPEKOTINE na PETINI tela

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 00:06

KRISTINA (30) OPTUŽENA ZA STRAVIČNO UBISTVO SINA: Dečak (3) umro u NESNOSNIM mukama - Imao preko 70 povreda i OPEKOTINE na PETINI tela

Mališan je u trenutku smrti imao nešto više od 12 kilograma

Trogodišnji dečak je oparen ključalom vodom pre nego što ga je majka navodno nasmrt pretukla štapom, rečeno je na sudu.

Mali Dvelanija Robinson je umro u agoniji, težak nešto više od 12 kilograma. Imao je više od 70 povreda na svom malom telu.

Patolog dr Najdžel Kuper, koji je izvršio obdukciju na Dvelaniju, rekao je da bi opekotine njegovih nogu, zadnjice i genitalija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bile "nesnosno bolne". Na dan kada je umro, od povreda bi bio "značajno oslabljen", dodao je.

Kristina Robinson (30) optužena je za ubistvo svog sina.

Ona je navodno nanela smrtonosnu povredu glave dečaku u porodičnoj kući u Ušo Muru, u Daramu, 5. novembra 2022. godine.

Ona je takođe optužena da mu je namerno opekla noge i zadnjicu i udarila ga bambusovom štapom.

Dr Kuper je rekao da je povreda glave dečaku naneta blizu trenutka smrti. Verovatno je uključivalo ponavljajuće snažno pomeranje glave, trešenje ili udarce o površinu. Opekotine koje je zadobio mladić, koje su pokrivale "20 odsto" njegovog tela, možda su doprinele, ali malo verovatno da su uzrok njegove smrti, dodao je patolog.

Robinson navodi da je dečak preminuo nakon što se ugušio sendvičem sa sirom i da je zadobio opekotine pod tušem.

Dr Kuper je rekao da nije video nikakve dokaze da su dečakovi disajni putevi blokirani i da je umiranje od "udisanja stranog tela veoma retko".

Izvor: Srbija Danas/San/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.