KRIJUMČARILI LJUDE: Efikasna akcija policije - uhapšena dva mladića u Ćupriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 21:33

KRIJUMČARILI LJUDE: Efikasna akcija policije - uhapšena dva mladića u Ćupriji

Određeno im je zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su J. L. (28.) i A. H. (30), obojica iz Preševa, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je jagodinska policija.

Saobraćajna policija zatekla ih je danas na auto-putu Niš- Beograd, u vozilu "škoda oktavija", u kojoj su prevozili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trojicu Avganistanaca.

Kada su videli patrolu policije, pokušali su da pobegnu, a potom su se zaustavili u zaustavnoj traci, kada su iz vozila istrčala trojica migranata i počela da beže.

Policija je ubrzo pronašla Avganistance.

J. L. i A. H. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.