KRIJU GA OD OČIJU JAVNOSTI Malčanski berberin danas na optuženičkoj klupi, ponovo doveden NA SPOREDNI ULAZ

Izvor: Press, 08.Jul.2020, 12:04

KRIJU GA OD OČIJU JAVNOSTI Malčanski berberin danas na optuženičkoj klupi, ponovo doveden NA SPOREDNI ULAZ

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, doveden je danas u Viši sud u Nišu gde mu se sudi zbog otmice i zlostavljanja 12-godišnje devojčice iz Suvog Dola krajem prošle godine. Kao i prošlog puta, Jovanović je doveden na zadnji ulaz.
Foto;blic
Policijskim kombijem Ninoslav Jovanović je jutros doveden u Viši sud u Nišu, gde će se održati glavni pretres, a kako javlja naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << reporter sa lica mesta, Jovanovića su policajci kroz dvorište uveli na zadnji ulaz, kako novinari ne bi mogli da ga snime.

Na isti način Jovanović je do sudnice sproveden i prošli put, tako da su novinari samo jednom imali prilike da ga fotografišu, kada se prvi put pojavio na sudu.
U 11 časova u sudnici Višeg suda održaće se glavni pretres.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo zbog zaštite interesa maloletnice i delikatnosti slučaja nije saopštilo javnosti pravnu kvalifikaciju krivičnih dela koja se Jovanoviću stavljaju na teret.
Foto: RAS Srbija
Ninoslav Jovanović
Kako je naš list pisao, on je uhapšen 5. januara na groblju u Malči a istraga protiv njega potom je pokrenuta zbog krivičnih dela otmice i silovanja deteta za šta se može izreći kazna zatvora od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.