KRIJE SINA JER JE MRŠAV I BLED: Isplivala ŠOKANTNA saznanja o životu Kim Džong Un-a, koliko zapravo dece ima ovaj čovek?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 18:16

KRIJE SINA JER JE MRŠAV I BLED: Isplivala ŠOKANTNA saznanja o životu Kim Džong Un-a, koliko zapravo dece ima ovaj čovek?!

Na fotografiji ispod možete videti kako je Kim Džong Un izgledao kao dete, ne biste ga nikada prepoznali

Kim Jong-un ima još jednog tajnog sina, on je previše ‘mršav i bled‘ pa ga se drži podalje od javnosti, kaže Choe Su-yong, umirovljeni dužnosnik Nacionalne obaveštajne službe u susednoj Južnoj Koreji, piše Daily Mail.

Navodeći izvore iz Severne Koreje, kazao je kako je neprivlačan izgled mladića, obeshrabrio njegova oca Kima da ga ikad pokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnosti.

- Za razliku od oca ili sestre, koji su oboje punašni i dobro uhranjeni, Kimov sin je bled i mršav - rekao je Choe Su-yong Korea Timesu.

- Problem je to što njegov sin uopšte ne liči na pradedu Kim Il-sungu.

Za severnokorejske vođe je sličnost s Kim Il-sung - debeljuškastim osnivačem zemlje - vrlo važna.

Trenutni vođa se čak suočio s optužbama da se namerno trudi izgledati poput svog deda Kim Il-sunga kako bi ojačao vlastiti legitimitet.

A u pripremi je još bucmastih vođa. Naime, dobro popunjena Kimova ćerka Kim Ju-ae, predstavljena je javnosti krajem 2022.

S druge strane, koliko se zna, nikada nigde nije objavljena slika ‘bledog i mršavog‘ Kimovog sina, pa možemo zamisliti kako bi mogao izgledati ako pogledamo Kimove slike iz detinjstva kad je i sâm bio prilično žgoljav.

Kim Jong un kao tinejdžer (prvi sleva):

Here’s a photo of a very young Kim Jong Un and Hyon Chul Hae. pic.twitter.com/SwExVkwW6F

— Eternal President Kim Il Sung🇰🇵 (@KimIlSungDPRK) June 16, 2022

Michael Madden, stručnjak za Severnu Koreju, kaže kako je Kim Jong un, pre nego što je došao na vlast, zapravo bio prilično vitak.

- To se može videti na starijim slikama. Bio je puno mršaviji. Njegovi otac i teta rekli su mu da mora dobiti na težini kako bi delovao autoritarnije pa kad sva ta puno starija severnokorejska elita, a posebno generali, vide tog 27-godišnjeg mladića, da budu impresionirani njegovom pojavom.

Madden, inače suradnik Stimson Centra u New Yorku, kaže da punašnost severnokorejskih vođa ima i svoje razloge.

- Postoje ti neki korejski koncepti kako se predstavljamo drugim ljudima i postoje određene ideje o tome što se smatra privlačnim - a to će se prilično razlikovati od onoga što se na Zapadu smatra privlačnim - rekao je.

Po Maddenovom mišljenju, još uvijek nije odgovoreno na pitanje ko će Kima naslediti na vlasti.

Takođe, podsetio je kako se Kim pošteno udebljao prije nego je zaseo na vlast.

- To bi se dogodilo i s mršavim i bledim Kimovim potomkom - rekli bi mu da se udeblja i da se malo osunča.

Severna Koreja ima naviku preskakanja prvorođenca i prepuštanja vodstva mlađem bratu ili sestri.

Kim Jong-un izabran je umesto svog starijeg brata, Kim Jong-chula, kojeg je njegov otac navodno smatrao ‘nedovoljno dobrim jer je bio poput devojčice‘.

Srbija Danas/Jutarnji.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.